Bart Van Nuffelen in Het Paleis

uitgeleend
mei 2017

Bart Van Nuffelen in Het Paleis

We leenden Bart Van Nuffelen even uit aan onze vrienden van Behoud de Begeerte en HetPaleis. De voorbije weken stond hij daar samen met 2 andere jeugdauteurs in de prachtige voorstelling 'De kleine Lettertjes':

De kleine lettertjes is een literaire voorstelling voor kinderen, in dit geval voor zij die hun eerste stapjes zetten als lezers. Eens de kleintjes daarmee zijn begonnen, zijn ze meteen rijp om ook de wondere wereld van de literatuur en de kunsten te ontdekken.

Drie schrijvers betoveren ieder een klein kwartier hun aandacht: voorman van MartHa!tentatief Bart Van Nuffelen, herverteller van Kandinsky’s levensverhaal (en van zijn blauwe paard) Daan Remmerts de Vries, en de onnavolgbare kroonprinses van het jeugdboek Joke van Leeuwen lezen voor uit hun werk en laten de prille geletterden zich vergapen aan kleurrijke en spannende beelden.

Jan Bosschaert maakt tekeningen bij het verhaal van Bart Van Nuffelen. Milan Warmoeskerken (Flying Horseman, Mittland Och Leo,...) zorgt voor de soundtrack van de voorstelling.

De pers was alleszins razend enthousiast. En wij natuurlijk héél trots!

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven