Extra Blackbird/Merel in de Monty

extra voorstelling
maart 2018

Extra Blackbird/Merel in de Monty

A Blackbird on a branch/ Ne merel op nen tak ging in première in mei 2017, ging vervolgens op tournee langsheen heel Vlaanderen, speelde in bijna alle zalen van Antwerpen (tot een volle Arenbergschouwburg en Roma toe). Dit seizoen speelt de voorstelling nog 2 keer: op donderdag 12 april in CC Ter Dilft in Bornem én - extra extra - op dinsdag 15 mei in de Monty in Antwerpen.

Voor beide voorstelling zijn momenteel nog kaartjes!

Reserveren voor 12/04 in Bornem doe je hier, voor 15/05 in de Monty hier.

Op een dag besloot een vriend van Johan om te verhuizen. Een half jaar later stapte hij het vliegtuig op en vloog naar Sao Paolo.

Johan reisde hem achterna en kwam terug met een verhaal. Een verhaal over struggelen en gaan lopen. Over beseffen dat ge ne niet meer zijt dan een zandkorrel in een oneindige woestijn. Over licht in de duisternis. Over hoe een klein vlammeke toch heel warm kan zijn. En over ne merel. Op nen tak.

David Bovée schreef de muziek. Roel Poriau en Tomas De Smet, stichtende leden van Think of One, gingen er mee aan de slag en creëerden zo een broeierige soundtrack waarmee ze het zinderende Sao Paolo tot leven brengen.

Een voorstelling van en met Johan Petit, David Bovée, Roel Poriau, Tomas Desmet en het gehele MartHa!tentatief.

Waarom we 'Ne Merel' nog een extra keer spelen in de Monty lees je hier.

 

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven