Groot MartHa!Feest Bourla uitverkocht

nokvol
mei 2017

Groot MartHa!Feest Bourla uitverkocht

In oktober vierden we samen met een uitverkochte Roma ons 20-jarig bestaan. Op 16 mei doen we dat nog eens over in de Bourla, als opener van de Antwerpse Kleppers. De voorstelling is helemaal uitverkocht: de zaal is gevuld tot in de nok! Dat wordt wederom een heerlijk feest.

Het fenomenale MartHa!tentatief geeft een feest! Om samen met u te vieren dat we al twintig jaar toneel mogen maken. Om een goede reden te hebben om onvergetelijke scènes opnieuw te spelen. En om aan te kondigen dat we ook de komende jaren toneel blijven maken. Over onszelf in ons huis. Over de ons omringende stad. Over de wijde wereld. En hoe daarin te leven.

Verwacht u aan een avond met de schoonste liedjes, de strafste acts en de beste numéro’s uit de roemruchte MartHa!-geschiedenis. Van het legendarische Ik zén hier ni gère (De Zoologie) over het ontroerende Lied van de Legionairs (Beau Geste) tot het verbijsterende Trotten & Steppen (Magic Palace). Een trip met en door de beste muzikanten, tekenaars, acteurs en makers van alle MartHa!stukken. En wie weet wel een met een extra voorproefje van wat er in de toekomst nog allemaal op onze theaterplanning staat!

UITVERKOCHT

Op 16 oktober 2016 vierden we samen met een uitverkochte Roma ons 20-jarig bestaan. Een verslag van die avond vind je hier.
We doen dat graag nog eens over in de Bourla, als opener van de Antwerpse Kleppers op dinsdag 16 mei 2017.

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven