Nog 2 spelers en een stem gezocht voor Hoge Weg!

wie helpt?
november 2018

Nog 2 spelers en een stem gezocht voor Hoge Weg!

Voor de nieuwe voorstelling 'Hoge Weg' (coproductie met Toneelhuis) zijn we al een tijdje bezig met het zoeken naar spelers. We zijn zeer blij met alle reacties die we afgelopen maanden gekregen hebben. De cast is bijna volledig. Toch zijn we nog op zoek naar enkele acteurs:

We zoeken nog naar ‘een jonge vrouw met trommel of trompet’ en ‘een burgerman met migratieachtergrond

‘Burgerman met migratieachtergrond’  

Eenvoudige scène voor een acteur met humor. Hij spreekt (zeer) goed Nederlands, maar heeft (zichtbaar) een migratieachtergrond. Hij is een deftige man die de activiste beleefd te woord staat via de parlofoon. Nadien komt hij naar beneden en stelt daar tot zijn verbazing vast dat die activiste zich achter de verdorde palmen in het inkomhalletje verstopt heeft.

‘Annetje, ofte meisje met trompet of trommel’

Non-verbale interventie voor een uitbundige trompettiste of trommelaarster tussen 20 en 30 jaar. Ze heet Annetje. Zij is een vriendin van de activiste, die op het einde van de voorstelling opduikt op het feest dat per ongeluk ontstaat. Ze trommelt of speelt uitbundig trompet vanuit de zaal of vanop de balkons van de schouwburg. Enige muzikale aanleg is aanbevolen.

Ook voor een stemopname zoeken we ook nog een Indische man:

‘De erg onvriendelijke Pradeep Nagularajah’

Pradeep Nagularajah is een man die Nederlands spreekt met een sterk Indische tongval. De activiste is bezig verliefd op hem te worden, tot hij haar bars wandelen stuurt. De leeftijd is van geen belang.

Bent u kandidaat voor één van de rollen? Ervaring is geen vereiste, goesting en enthousiasme des te meer! Stuur een mailtje met een korte motivatie + foto naar joyce@marthatentatief.be

 

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven