volgend seizoen... nu al plannen!

#drukdrukdruk
mei 2019

volgend seizoen... nu al plannen!

Midden september gaat Jaouad Alloul in première met 'De Meisje'. Johan Petit is nu volop bezig als coach van deze wonderlijke voorstelling. Meer info over wanneer en waar volgt nog, maar als je graag meer weet over Jaouad en zijn verhaal kan je hier en hier alvast terecht.

In de Arenberg gaan we voor het derde seizoen op rij verder met een reeks Waargebeurd, telkens op een zondagnamiddag. Wil je graag zelf een verhaal komen vertellen, mail ons!

Heel blij zijn we om te melden dat Johan Petit weer samen met de B.O.X-ers op pad trekt met 'Lulletje'. Van oktober tot half januari doorheen heel Vlaanderen. De gehele speellijst vind je hier (op sommige plekken kan je nu zelfs al kaartjes boeken!).

Vorig jaar moesten we helaas onze Wassalonveiling annuleren. Maar geen nood! De kunstwerken van Tom Clement zijn vanaf 15 november in een expo te bewonderen in OC Nova, en op zondag 15 december houden we een veiling van de tekeningen. En nu voor echt! Meer info later...

In februari 2020 komen we met iets geheel nieuws! 'klAnkBand', een project van Adriaan Severins en Elena Peeters waar wij onze schouders graag mee onder zetten. Deze 'bioscoop voor je oren' zal 4 keer in een cultureel centrum in Antwerpen te beluisteren zijn...

Ook in februari: de start van een grootse tournee voor Dounia B. Vooral als schoolvoorstelling te zien in heel Vlaanderen, maar in Kortrijk, Leuven, Sint-Niklaas en Antwerpen ook als vrije voorstelling voor iedereen vanaf 9 jaar!

Tom Clement trekt met z'n Wassalonproject in maart naar Bornem en ondertussen halen Johan Petit en Adriaan Van Aken 'Het einde is nabij' nog een paar keer van onder het stof.

En dan... helemaal op 't einde van het seizoen trekken Johan en Wim Helsen nog een aantal keer de zaal in met 'Hoe te Leven'...

Blijf je graag helemaal op de hoogte? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven