Waargebeurd #2: Kiezen

Laatste Tickets
maart 2018

Waargebeurd #2: Kiezen

Waargebeurd gaat door in BARLOKAL, de foyer van de Arenbergschouwburg. Vier mensen vertellen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Tussendoor leest iemand uit zijn puberdagboek voor en zingt iemand zijn lievelingslied.
Johan Petit en Janne Desmet leiden de middag in goede banen.

Waargebeurd #2 Kiezen - zondag 18/03 om 16u

Kiezen is verliezen zegt het spreekwoord. Klopt dat ? Ging je ooit op vakantie met een vriend maar kwam je onderweg de vrouw van je leven tegen, waardoor je moest kiezen tussen je vriend of de eeuwige liefde ? Heb je ooit in de politiek gezeten, maar is het je nooit gelukt om om meer dan 50 stemmen te halen ? Koos je in een ver land de foute taxi uit, waardoor je een helse rit meemaakte en je beroofd en zonder kleren in een steengroeve achtergelaten werd ? Als je zin hebt om hierover een verhaal te vertellen, kom het dan vertellen op Waargebeurd. // Mail naar waargebeurd@mail.com

Tijdens Waargebeurd gaat het niet over hoe goed je een verhaal kunt vertellen. Het gaat erover dat je het achterste van je tong laat zien. Het kan een klein verhaal zijn over een muis in je keuken, maar ook een groot verhaal over de dood van je moeder, een hoopvol verhaal over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin, of een troostend einde.

Het enige wat je nodig hebt, is moed. En een verhaal dat je écht wil vertellen. Soms gebeurt dat al hakkelend en stotterend, soms enthousiast, soms gaat het traag, soms gaat het snel, maar een goed verhaal kan nooit mislukken. Als het verteld is, is het gelukt. Meer is het niet.

Meer info vind je hier. Kaartjes kosten 6 euro en bestel je hier.

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven