Waargebeurd #3: Schaamte

Laatste Kaartjes
april 2018

Waargebeurd #3: Schaamte

Waargebeurd gaat door in BARLOKAL, de foyer van de Arenbergschouwburg. Vier mensen vertellen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Tussendoor leest iemand uit zijn puberdagboek voor en zingt iemand zijn lievelingslied.
Johan Petit en Janne Desmet leiden de middag in goede banen.

Waargebeurd #3: Schaamte
Het overkomt ons allemaal wel eens... Heb je ooit je broek gescheurd toen je in de klas een spreekbeurt gaf? Liet je een scheet op een heel fout moment? Vertelde je tegen een vriend dat je een slecht toneelstuk hebt gezien terwijl de hoofdrolspeelster van het stuk naast je stond ? Of heb jij je ooit zo voor iets geschaamd dat je je leven helemaal omgegooid hebt?

Tijdens Waargebeurd gaat het niet over hoe goed je een verhaal kunt vertellen. Het gaat erover dat je het achterste van je tong laat zien. Het kan een klein verhaal zijn over een muis in je keuken, maar ook een groot verhaal over de dood van je moeder, een hoopvol verhaal over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin, of een troostend einde.

Het enige wat je nodig hebt, is moed. En een verhaal dat je écht wil vertellen. Soms gebeurt dat al hakkelend en stotterend, soms enthousiast, soms gaat het traag, soms gaat het snel, maar een goed verhaal kan nooit mislukken. Als het verteld is, is het gelukt. Meer is het niet.

Zondag 28/04 16u - BarLokal (foyer Arenbergschouwburg)
Tickets bestellen doe je hier.

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven