waargebeurd #6 : op reis

zondagmiddag
mei 2019

waargebeurd #6 : op reis

Sommige mensen slapen elk jaar in hetzelfde hotel in hetzelfde land aan hetzelfde strand. Anderen worden in Shanghai overvallen door gansters en rabauwen. Ze worden verliefd op onmogelijke vrouwen die ze nooit meer terug zullen zien. Op reis zien we onszelf met andere ogen. We worden opnieuw verliefd. We rusten uit, lopen verloren en maken de zotste dingen mee...

Waargebeurd vindt plaats in BARLOKAL, de foyer van de Arenberg. Vier mensen vertellen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt, tussendoor leest iemand voor uit zijn puberdagboek en zingt nog iemand anders een lied dat voor hem of haar veel heeft betekend. Tijdens Waargebeurd gaat het niet over hoe goed je een verhaal kunt vertellen. Het gaat erover dat je het achterste van je tong laat zien. Het enige wat je nodig hebt, is moed. En een verhaal dat je ├ęcht wil vertellen. Soms gebeurt dat al hakkelend en stotterend, soms enthousiast, soms traag, soms snel. Maakt allemaal niet uit. Een goed verhaal kan nooit mislukken. Als het verteld is, is het gelukt. Meer is het niet.

Ook deze keer is Johan Petit weer de gastheer die alles in goede banen zal leiden. Wie er komt vertellen en muziek maken, houden we graag geheim. Nieuwsgierig? Kom dan af! Momenteel zijn er nog enkele kaartjes (aan 6 euro) te koop: klik hier voor meer info.

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven