Waargebeurd #7: verloren

oktober 2019

Waargebeurd #7: verloren

Op de laatse zondag van oktober wordt er verteld over alles wat mensen zoal kwijtgeraken: sleutels, eerste liefdes, vrienden of een vals gebit. Maar het kan ook gaan over een verloren land, een verloren brood of hoe iemand via een verloren gsm de liefde van zijn leven vond.
Johan Petit en Dalilla Hermans presenteren!

Heb jij een goed verhaal ? Laat het ons weten en kom het vertellen op Waargebeurd !

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder, of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.

Waargebeurd vindt telkens plaats in de foyer van de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

zo 27/10 16u - Waargebeurd #7: Verloren >>> tickets
zo 8/12   16u - Waargebeurd #8: Beroemd >>> tickets
zo 16/02 16u - Waargebeurd #9: Winnen >>> tickets
zo 5/04   16u - Waargebeurd #10: Leren >>> tickets
zo 24/05 16u- Waargebeurd #11: Spelen >>> tickets

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven