BAB(b)EL - klankbad stad

Een concert dat geen concert is. Een stedelijke trip met de talen van A als vertrekpunt. een stadssymfonie met klinkers en medeklinkers als instrumenten. Een (voorlopig) éénmalige productie op 22/05/2017.

Lees meer

BAB(b)EL/klankbad stad is een concert dat geen concert is. Een stedelijke trip met de talen van A als vertrekpunt. een stadssymfonie met klinkers en medeklinkers als instrumenten. Een (voorlopig) éénmalige productie. Met componist Adriaan Severins, een koort en acht 'native speakers' uit de stad in de hoofdrollen.

BAB(b)EL/klankbad stad is een eerste voorstelling die voortvloeit uit het onderzoekswerk van het BURO voor stedelijk enthousiasme. Ons vertrekpunt is de enorme veelheid aan talen die er in A bestaat. We focussen in deze voorstelling niet zozeer op de inhoud van wat er gezegd wordt, wel op de muzikaliteit en besmettelijkheid van al die talen. En we vragen ons af of er uit die mix op lange termijn geen nieuwe stadstaal kan ontstaan.

Vanaf het voorjaar 2018 is deze speurtocht te volgen via blogberichten, lezingen en de nieuwe BUROwebsite. Op dit momten is er slechts één ding dat zeker is: BAB(b)EL/klankbad stad wordt een spannend en boeiend experiment van het MartHa!tentatief. Eentje dat u in geen geval mag missen.

Kaartjes reserveren kan je nu al. 
Via deze link, of via de ticketbalie van het Toneelhuis op het nr 03 224 88 44

speellijst

Eénmalige voorstelling op dinsdag 22 mei 2018 om 20u in de Bourlaschouwburg, Antwerpen.
tickets via toneelhuis.be

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven